Hodnocení obchodu

4,0 265 hodnocení
Přidat hodnocení
5
168x
4
25x
3
18x
2
17x
1
20x
Nevyplňujte toto pole:
| 17.1.2018 16:35
swiss replica watches aaa+
swiss replica watches
[b]swiss Mechanical movement replica watches[/b] [b]watches[/b] [b][url=http://www.omegawatch.net.cn/]swiss Mechanical movement replica watches[/url][/b] Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Black Dial White Marking And White Bezel Lea Post1045 [dd86] - $221.00 : Professional replica watches stores, omegawatch.net.cn #sddm { margin: 0 auto; padding: 0; z-index: 30; background-color:#F4F4F4; width: 80px; height:23px; float: right; margin-right: 70px;} #sddm li { margin: 0; padding: 0; list-style: none; float: left; font: bold 12px arial} #sddm li a { display: block; margin: 0 1px 0 0; padding: 4px 10px; width: 60px; background: #f4762a; color: #666; text-align: center; text-decoration: none} #sddm li a:hover { background: #49A3FF} #sddm div { position: absolute; visibility: hidden; margin: 0; padding: 0; background: #EAEBD8; border: 1px solid #5970B2} #sddm div a { position: relative; display: block; margin: 0; padding: 5px 10px; width: auto; white-space: nowrap; text-align: left; text-decoration: none; background: #EAEBD8; color: #2875DE; font: 12px arial} #sddm div a:hover { background: #49A3FF; color: #FFF} [url=http://www.omegawatch.net.cn/]Language[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/de/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/gericon.gif[/img]DeutschDeutsch[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/fr/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/fricon.gif[/img]FrançaisFrançais[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/it/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/iticon.gif[/img]italianoItaliano[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/es/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/esicon.gif[/img]EspañolEspañol[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/pt/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/pticon.gif[/img]PortuguêsPortuguês[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/jp/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/jpicon.gif[/img]日本語日本語[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/ru/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/ruicon.gif[/img]russianRussian[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/ar/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/aricon.gif[/img]arabicArabic[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/no/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/noicon.gif[/img]norwegianNorwegian[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/sv/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/svicon.gif[/img]swedishSwedish[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/da/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/daicon.gif[/img]danishDanish[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/nl/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/nlicon.gif[/img]NederlandsNederlands[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/fi/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/fiicon.gif[/img]finlandFinland[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/ie/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/gaicon.gif[/img]irelandIreland[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/] [img]http://www.omegawatch.net.cn/langimg/icon.gif[/img]EnglishEnglish[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php] WELCOME TO REPLICA WATCHES STORES [/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/][img]http://www.omegawatch.net.cn/includes/templates/polo/images/logo.gif[/img]Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce[/url] Sign In or [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=create_account]Register[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=shopping_cart][img]http://www.omegawatch.net.cn/includes/templates/polo/images/spacer.gif[/img]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 16 Automatic Same Chassis As 7750 Version New Model Post3289 [d9eb][/url]Your cart is empty Omega Watches Rolex Watches [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-panerai-c-52.html]Panerai Watches[/url] Currencies US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY Categories [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-cartier-c-22.html]Replica Cartier[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-montblanc-c-47.html]Replica Montblanc[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-alangesohne-c-69.html]Replica A.Lange&Sohne[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-audemars-piguet-c-70.html]Replica Audemars Piguet[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-bellross-c-71.html]Replica Bell&Ross[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-emporio-armani-c-72.html]Replica Emporio Armani[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-hublot-c-73.html]Replica Hublot[/url] Replica IWC [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-longines-c-74.html]Replica Longines[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-omega-watches-c-274.html]Replica Omega Watches[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-panerai-c-52.html]Replica Panerai[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-patek-philippe-c-75.html]Replica Patek Philippe[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-rado-c-62.html]Replica Rado[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-rolex-watches-c-273.html]Replica Rolex Watches[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-tag-heuer-c-14.html]Replica Tag Heuer[/url] Replica U-Boat [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-vacheron-constantin-c-76.html]Replica Vacheron Constantin[/url] Featured - [url=http://www.omegawatch.net.cn/featured_products.html] [more][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-16-automatic-same-chassis-as-7750-version-new-model-post3289-d9eb-p-1139.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Tag-Heuer/Replica-Tag-Heuer-Carrera-Watch-Calibre-16-8.jpg[/img]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 16 Automatic Same Chassis As 7750 Version New Model Post3289 [d9eb][/url]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 16 Automatic Same Chassis As 7750 Version New Model Post3289 [d9eb]$978.00 $247.00Save: 75% off[url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-17-working-chronograph-full-pvd-black-dial-post3259-5fbc-p-1143.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Tag-Heuer/Replica-Tag-Heuer-Carrera-Watch-Calibre-17.jpg[/img]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 17 Working Chronograph Full Pvd Black Dial Post3259 [5fbc][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-17-working-chronograph-full-pvd-black-dial-post3259-5fbc-p-1143.html]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 17 Working Chronograph Full Pvd Black Dial Post3259 [5fbc][/url]$596.00 $226.00Save: 62% off[url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-16-automatic-same-chassis-as-7750-version-new-model-post3292-7832-p-1138.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Tag-Heuer/Replica-Tag-Heuer-Carrera-Watch-Calibre-16.jpg[/img]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 16 Automatic Same Chassis As 7750 Version New Model Post3292 [7832][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-16-automatic-same-chassis-as-7750-version-new-model-post3292-7832-p-1138.html]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 16 Automatic Same Chassis As 7750 Version New Model Post3292 [7832][/url]$769.00 $248.00Save: 68% off[url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-17-working-chronograph-black-dial-post3260-45e1-p-1144.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Tag-Heuer/Replica-Tag-Heuer-Carrera-Watch-Calibre-17-8.jpg[/img]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 17 Working Chronograph Black Dial Post3260 [45e1][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-tag-heuer-carrera-watch-calibre-17-working-chronograph-black-dial-post3260-45e1-p-1144.html]Copy Watches Tag Heuer Carrera Watch Calibre 17 Working Chronograph Black Dial Post3260 [45e1][/url]$702.00 $218.00Save: 69% off Home :: [url=http://www.omegawatch.net.cn/replica-emporio-armani-c-72.html]Replica Emporio Armani[/url] :: Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Black Dial White Marking And White Bezel Lea Post1045 [dd86] .jqzoom{ float:left; position:relative; padding:0px; cursor:pointer; width:301px; height:300px; } [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-classic-chronometer-quartz-black-dial-white-marking-and-white-bezel-lea-post1045-dd86-p-2899.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images//watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Classic-Chronometer-8.jpg[/img]Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Black Dial White Marking And White Bezel Lea Post1045 [dd86][/url] Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Black Dial White Marking And White Bezel Lea Post1045 [dd86] $884.00 $221.00Save: 75% off Add to Cart: Description[/b] Welcome to replica watches outlet stores, the site for all your replica watches needs. The internet is full of vendors and sites trying to sell you replica watches and it isn't always easy finding the most reliable sites. We guarantee the best services with the best replica watches online. replica watches are everywhere, and it's important that you're getting the best available on the market today. Details Emporio Armani is a renouned code for character clarity as good as conform which it shows in his operation of conform Copy Watches which have been dedicated to both duty as good as form. Emporio Armani has combined Fashion Copy Watches which not usually demeanour fanciful though additionally reason a pressured as good as a need of day-to-day reason up so a single can find both infrequent as good as sophistication. Top quality Japanese Chronometer Quartz Movement-With Smooth Sweeping Seconds Hand-Fully Functional Chronograph Dials-Solid 316 Stainless Steel Case-High Quality Genuine Leather Strap-Mineral crystal scratch durable glass face-Case Diameter:20*45 mm-Water-Resistant [url=http://www.omegawatch.net.cn/images//watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Classic-Chronometer-8.jpg] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-classic-chronometer-quartz-black-dial-white-marking-and-white-bezel-lea-post1045-dd86-p-2899.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images//watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Classic-Chronometer-8.jpg[/img]/watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Classic-Chronometer-8.jpg[/url] Related Products [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-working-chronograph-black-dial-post1056-b573-p-2936.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Working-Chronograph.jpg[/img]Copy Watches Emporio Armani Watch Working Chronograph Black Dial Post1056 [b573][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-working-chronograph-black-dial-post1056-b573-p-2936.html]Copy Watches Emporio Armani Watch Working Chronograph Black Dial Post1056 [b573][/url] Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Brown Dial Green Marking And White Bezel Sta Post1051 [cede][url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-classic-chronometer-quartz-brown-dial-green-marking-and-white-bezel-sta-post1051-cede-p-2901.html]Copy Watches Emporio Armani Watch Classic Chronometer Quartz Brown Dial Green Marking And White Bezel Sta Post1051 [cede][/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-working-chronograph-brown-dial-post1038-6b99-p-2942.html][img]http://www.omegawatch.net.cn/images/_small//watches_11/Emporio-Armani/Replica-Emporio-Armani-Watch-Working-Chronograph-48.jpg[/img]Copy Watches Emporio Armani Watch Working Chronograph Brown Dial Post1038 [6b99][/url]Copy Watches Emporio Armani Watch Working Chronograph Brown Dial Post1038 [6b99] Copy Watches Emporio Armani Watch Champagne Dial Post1066 [969e]Copy Watches Emporio Armani Watch Champagne Dial Post1066 [969e] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=product_reviews_write&products_id=2899][img]http://www.omegawatch.net.cn/includes/templates/polo/buttons/english/button_write_review.gif[/img]Write Review[/url] .articles{width:900px; margin:0 auto;} .articles ul{width:900px; } .articles li{width:450px; float:left;} [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php]Home[/url] Shipping [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]Wholesale[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=shippinginfo]Order Tracking[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=Coupons]Coupons[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]Payment Methods[/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/index.php?main_page=contact_us]Contact Us[/url] [url=http://www.wingswatches.co/]REPLICA OMEGA[/url] REPLICA PATEK PHILIPPE [url=http://www.wingswatches.co/]REPLICA ROLEX[/url] [url=http://www.wingswatches.co/]REPLICA CARTIER[/url] [url=http://www.wingswatches.co/]REPLICA BREITLING [/url] [url=http://www.omegawatch.net.cn/copy-watches-emporio-armani-watch-classic-chronometer-quartz-black-dial-white-marking-and-white-bezel-lea-post1045-dd86-p-2899.html][/url] Copyright © 2012-2015 All Rights Reserved. [b][url=http://www.omegawatch.net.cn/]swiss replica watches aaa+[/url][/b] [b]swiss replica watches[/b]
| 17.1.2018 13:32
جودة عالية نسخة الساعات
جودة عالية نسخة الساعات
[b][url=http://ar.fashionwatches.cn/]عالية الجودة طبق الاصل ساعات للرجال[/url][/b][b][url=http://ar.fashionwatches.cn/]الساعات[/url][/b][b][url=http://www.fashionwatches.cn/ar/]الساعات[/url][/b] كارتييه والساعات السويسرية المقلدة للبيع US Dollar Euro GB Pound Canadian Dollar Australian Dollar Jappen Yen Norske Krone Swedish Krone Danish Krone CNY الاقسام [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D9%88%D8%AF%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%8A%D8%BA%D9%8A-c-55.html]طبق الاصل اوديمار بيغي[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AA%D9%84%D9%8A%D9%86%D8%BA-c-25.html]بريتلينغ[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html]الحيتان[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AA%D9%84%D9%8A%D9%86%D8%BA-c-74.html]بريتلينغ[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-c-93.html]جديد أوميغا طبق الاصل[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-%D8%B1%D9%88%D9%84%D9%83%D8%B3-%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-c-102.html]جديد رولكس طبق الاصل[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D9%88%D9%84%D9%83%D8%B3-%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-c-1.html]رولكس طبق الاصل[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-c-16.html]طبق الاصل أوميغا[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%A7%D9%85%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D9%88-%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A-c-72.html]طبق الاصل امبريو ارماني[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D8%BA-%D9%87%D9%88%D9%8A%D8%B1-c-17.html]طبق الاصل تاغ هوير[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%B4%D9%88%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF-c-71.html]طبق الاصل شوبارد[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D8%B7%D8%A8%D9%82-c-75.html]طبق الاصل طبق[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B7%D8%A8%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B5%D9%84-%D9%84%D9%88%D9%86%D8%AC%D9%8A%D9%86-c-84.html]طبق الاصل لونجين[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%83%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%8A%D9%8A%D9%87-c-59.html]كارتييه[/url] المنتجات المميزة - [url=http://ar.fashionwatches.cn/featured_products.html] [المزيد][/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-speedmaster-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D9%83%D8%A9-lemania-%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-aa-p-596.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Omega-266-/Popular-Omega-Speedmaster-Chronograph-Lemania.jpg[/img]أوميغا Speedmaster توقيت حركة Lemania شعبية مع الأسود الهاتفي AA[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-speedmaster-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%AD%D8%B1%D9%83%D8%A9-lemania-%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-aa-p-596.html]أوميغا Speedmaster توقيت حركة Lemania شعبية مع الأسود الهاتفي AA[/url]$1,404.00 $206.00توفير: 85% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-speedmaster-%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%88%D8%BA%D8%B1%D8%A7%D9%81-%D8%A3%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA%D9%8A%D9%83%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-p-595.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Omega-266-/Popular-Omega-Speedmaster-Chronograph-Automatic.jpg[/img]شعبية أوميغا Speedmaster كرونوغراف أوتوماتيكية مع الهاتفي الأحمر[/url]شعبية أوميغا Speedmaster كرونوغراف أوتوماتيكية مع الهاتفي الأحمر$1,222.00 $214.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-speedmaster-%D8%A7%D9%84%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%88%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%84%D9%82%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-p-594.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Omega-266-/Popular-Omega-Speedmaster-Automatic-Chronometer.jpg[/img]شعبية أوميغا Speedmaster الكرونومتر التلقائية مع الأسود الهاتفي[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D9%8A%D8%A9-%D8%A3%D9%88%D9%85%D9%8A%D8%BA%D8%A7-speedmaster-%D8%A7%D9%84%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%88%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%84%D9%82%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-p-594.html]شعبية أوميغا Speedmaster الكرونومتر التلقائية مع الأسود الهاتفي [/url]$1,217.00 $211.00توفير: 83% أقل [url=http://ar.fashionwatches.cn/]الصفحة الرئيسية[/url] :: الحيتان الحيتان Filter Results by: المنتجات التي تبدأ بـ ... A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 عرض [b]1[/b] إلى [b]24[/b] (من [b]36[/b] منتج.) 1[/b] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?page=2&sort=20a]2[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?page=2&sort=20a][التالي >>][/url]
الجوهر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر السا
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7-p-2204.html]الجوهر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر السا[/url]$1,142.00 $207.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2204&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
الجوهر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر السا
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D9%87%D8%B1-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7-p-2205.html]الجوهر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر السا[/url]$1,156.00 $215.00توفير: 81% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2205&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D9%87%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-n3r4-p-2207.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Quintessential-Ferrari-Working-Chronograph-with-21.jpg[/img]الجوهر فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعات AAA [N3R4][/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D9%87%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-n3r4-p-2207.html]الجوهر فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعات AAA [N3R4][/url]$1,231.00 $216.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2207&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
الجوهر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض وحزام الساعات AAA [S9I
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AC%D9%88%D9%87%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6-%D9%88%D8%AD%D8%B2%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-s9i-p-2206.html]الجوهر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض وحزام الساعات AAA [S9I[/url]$1,241.00 $218.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2206&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-pvd-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aa-p-2195.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Perfect-Ferrari-Working-Chronograph-Full-PVD-with.jpg[/img]الكمال فيراري العامل توقيت PVD كامل مع الأسود الهاتفي الساعات AA[/url]الكمال فيراري العامل توقيت PVD كامل مع الأسود الهاتفي الساعات AA$1,243.00 $211.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2195&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
الكمال فيراري العامل توقيت PVD كامل مع الطلب الأبيض الساعات AAA
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-pvd-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-p-2197.html]الكمال فيراري العامل توقيت PVD كامل مع الطلب الأبيض الساعات AAA [/url]$1,247.00 $213.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2197&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2190.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Cool-Girard-Perregaux-Ferrari-Working-Chronograph.jpg[/img]بارد جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعا[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2190.html]بارد جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعا[/url]$1,138.00 $203.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2190&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A9-pvd-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%AE%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84-p-2175.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Cool-Ferrari-Working-Chronograph-Full-PVD-with.jpg[/img]تبريد فيراري العامل توقيت كاملة PVD مع النسخة السوداء الهاتفي ال[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A9-pvd-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%AE%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84-p-2175.html]تبريد فيراري العامل توقيت كاملة PVD مع النسخة السوداء الهاتفي ال[/url]$1,240.00 $217.00توفير: 83% أقلشراء هذا المنتج
تبريد فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر الساعات AAA [C6N3]
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-c6n3-p-2177.html]تبريد فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر الساعات AAA [C6N3][/url]$1,243.00 $213.00توفير: 83% أقلشراء هذا المنتج [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-t5h1-p-2176.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Cool-Ferrari-Working-Chronograph-with-Red-Dial.jpg[/img]تبريد فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر الساعات AAA [T5H1][/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AA%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-t5h1-p-2176.html]تبريد فيراري توقيت العمل مع الهاتفي الأحمر الساعات AAA [T5H1][/url]$1,238.00 $210.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2176&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
خمر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعات
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-p-2211.html]خمر جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الساعات[/url]$1,152.00 $202.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2211&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-p-2210.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Vintage-Ferrari-Working-Chronograph-with-Yellow.jpg[/img]خمر فيراري توقيت العمل مع الأصفر الهاتفي الياقوت كريستال الساعات[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-p-2210.html]خمر فيراري توقيت العمل مع الأصفر الهاتفي الياقوت كريستال الساعات[/url]$1,457.00 $213.00توفير: 85% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2210&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
خمر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض AAA ساعات [U9O9]
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6-aaa-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-u9o9-p-2208.html]خمر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض AAA ساعات [U9O9][/url]$1,245.00 $223.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2208&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-p-2209.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Vintage-Ferrari-Working-Chronograph-with-White-18.jpg[/img]خمر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض-الشريط المطاط الساعات AAA[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%AE%D9%85%D8%B1-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-p-2209.html]خمر فيراري توقيت العمل مع الطلب الأبيض-الشريط المطاط الساعات AAA[/url]$1,243.00 $213.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2209&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2186.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Gorgeous-Girard-Perregaux-Ferrari-Working.jpg[/img]رائع جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأصفر الهاتفي الساعا[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D8%AC%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1-perregaux-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2186.html]رائع جيرار Perregaux فيراري توقيت العمل مع الأصفر الهاتفي الساعا[/url]$1,147.00 $208.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2186&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2184.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Gorgeous-Ferrari-Working-Chronograph-with-Black-24.jpg[/img]رائع فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الياقوت كريستال الساعا[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2184.html]رائع فيراري توقيت العمل مع الأسود الهاتفي الياقوت كريستال الساعا[/url]$1,439.00 $220.00توفير: 85% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2184&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B3%D9%88%D8%AF-aaa-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-t5l3-p-2182.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Gorgeous-Ferrari-Working-Chronograph-with-Black.jpg[/img]رائع فيراري توقيت العمل مع الطلب الأسود AAA ساعات [T5L3][/url]رائع فيراري توقيت العمل مع الطلب الأسود AAA ساعات [T5L3]$1,246.00 $214.00توفير: 83% أقلشراء هذا المنتج
رائع فيراري توقيت العمل مع الطلب الهاتفي الأحمر الياقوت كريستال
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D8%B9-%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D9%82%D9%88%D8%AA-%D9%83%D8%B1%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%84-p-2185.html]رائع فيراري توقيت العمل مع الطلب الهاتفي الأحمر الياقوت كريستال [/url]$1,457.00 $213.00توفير: 85% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2185&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب الأبيض AAA ساعات [Q1Q4]
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%A8%D9%8A%D8%B6-aaa-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-q1q4-p-2194.html]فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب الأبيض AAA ساعات [Q1Q4][/url]$1,235.00 $213.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2194&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-p-2192.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Modern-Ferrari-Working-Chronograph-with-Red-Dial.jpg[/img]فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب الأحمر والشريط الساعات AAA [[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-p-2192.html]فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب الأحمر والشريط الساعات AAA [[/url]$1,233.00 $211.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2192&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url]
فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب صفراء AAA ساعات [U9N2]
[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%B5%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%A1-aaa-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-u9n2-p-2193.html]فيراري الحديثة توقيت العمل مع الطلب صفراء AAA ساعات [U9N2][/url]$1,236.00 $216.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2193&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%AE%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-aaa-p-2202.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Modern-Ferrari-Working-Chronograph-with-Black.jpg[/img]فيراري الحديثة توقيت العمل مع النسخة السوداء الهاتفي الجديد AAA[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%AF%D9%8A%D8%AB%D8%A9-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%AE%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%A1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%AF%D9%8A%D8%AF-aaa-p-2202.html]فيراري الحديثة توقيت العمل مع النسخة السوداء الهاتفي الجديد AAA [/url]$1,240.00 $220.00توفير: 82% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2202&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2196.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Perfect-Ferrari-Working-Chronograph-with-Red-Dial.jpg[/img]فيراري الكمال توقيت العمل مع الأحمر الهاتفي الشريط المطاط الساعا[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%AD%D9%85%D8%B1-%D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D8%AA%D9%81%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D8%A7%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7-p-2196.html]فيراري الكمال توقيت العمل مع الأحمر الهاتفي الشريط المطاط الساعا[/url]$1,244.00 $212.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2196&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-u-p-2198.html][img]http://ar.fashionwatches.cn/images/_small//watches_54/Ferrari-36-/Perfect-Ferrari-Working-Chronograph-with-Yellow.jpg[/img]فيراري الكمال توقيت العمل مع الطلب الأصفر والشريط الساعات AAA [U[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D9%81%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%83%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%8A%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%B9-%D8%A7%D9%84%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D8%A3%D8%B5%D9%81%D8%B1-%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%B4%D8%B1%D9%8A%D8%B7-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-aaa-u-p-2198.html]فيراري الكمال توقيت العمل مع الطلب الأصفر والشريط الساعات AAA [U[/url]$1,249.00 $218.00توفير: 83% أقل[url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?products_id=2198&action=buy_now&sort=20a][img]http://ar.fashionwatches.cn/includes/templates/polo/buttons/arabic/button_buy_now.gif[/img]شراء هذا المنتج[/url] عرض [b]1[/b] إلى [b]24[/b] (من [b]36[/b] منتج.) 1[/b] 2 [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html?page=2&sort=20a][التالي >>][/url] \ ن [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php]الصفحة الرئيسية[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=shippinginfo]الشحن[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]بالجملة[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=shippinginfo]تتبع الطلب[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=Coupons]كوبونات[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=Payment_Methods]طرق الدفع[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/index.php?main_page=contact_us]اتصل بنا[/url] [url=http://www.wingswatches.com/ar/]طبق[/url] [url=http://www.wingswatches.com/ar/]باتيك فيليب طبق الاصل[/url] [url=http://www.wingswatches.com/ar/]رولكس طبق الاصل[/url] [url=http://www.wingswatches.com/ar/]الساعات المقلدة[/url] [url=http://www.wingswatches.com/ar/]بريتلينغ[/url] [url=http://ar.fashionwatches.cn/%D8%A7%D9%84%D8%AD%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%86-c-73.html][/url] حقوق التأليف والنشر © 2012-2015 جميع الحقوق محفوظة. [b][url=http://ar.fashionwatches.cn/]جودة عالية نسخة الساعات[/url][/b] [b][url=http://www.fashionwatches.cn/ar/]جودة عالية نسخة الساعات[/url][/b]
| 15.1.2018 16:33
[b][url=http://www.rolexwatchespro.co/no/]Rolex Yacht - Master II[/url][/b] [b][url=http://www.rolexwatchespro.co/no/]kopi klokker[/url][/b] AAAAA Kvalitet Rolex kopi klokker Salg | sveitsiske kopi klokker | swiss rolex kopier for salg
Cosmograph Daytona

Rolex Cosmograph Daytona










Copyright © 2012-2014 All Rights Reserved.
Rolex Yacht - Master II
kopi klokker
| 28.12.2017 11:02
+ Velmi vstřícné jednání. Přes špatně zadaný variabilní symbol obchod zakázku vyhledal a v pořádku dorazila. Obchod doporučuji.
- Žádnou jsem neobjevila.

| 21.12.2017 01:00
zatím jsem zde nakupovala poprvé
| 19.12.2017 20:20
+ zboží bylo rychle dodáno

| 14.12.2017 18:02
Dobrý,rychlý nákup.
| 12.12.2017 17:45
+ Super komunikace
+ Rychlé dodání
+ Pěkné zboží

Super obchod, doporučuji!!!
| 12.12.2017 16:38
+ Velký výběr zboží
+ Výborná komunikace obchodu
+ Dodací lhůta odpovídala informacím uvedený na internetu
+ Ceny zboží

Tento eshop mohu jen doporučit. Objednávala jsem zboží (2 různé kusy), které nebylo skladem a uvedená doba doručení byla uvedena 1-2 týdny. Zboží přišlo za 7 pracovních dní od připsání peněz na účet, takže v nejkratší uvedené lhůtě. Obchod informoval emailem jak o připsání peněz na účet, tak i o přípravě k odeslání a poté i odeslání. Zboží dorazilo v pořádku, pečlivě zabalené, odpovídalo fotkám i popisu.
| 12.12.2017 07:45
+ kvalitní zboží

| 8.12.2017 15:43
Zboží nabylo skladem, takže dod. lhůta byla o trochu delší, ale jinak spokojenost
| 28.11.2017 17:03
Skvělá spolupráce s firmou, konkrétně s Petrou, která musela najít mou ztracenou zásilku u GLS, přepravní služby. Dala si s tím práci, mám radost, že takto firma funguje
| 23.11.2017 11:13
+ Kvalitně zabalené

| 22.11.2017 18:26
Teď měsíc před Vánoci jsem na balíček čekala dva týdny, ale výsledek stojí za to. Výhodu obchodu vidím v pestré a příjemné nabídce co se šatů v retro stylu týče. Také oceňuji vstřícný přístup.
| 8.11.2017 16:39
+ široký výběr zboží, přehlednost, dobré ceny, slevové akce

| 25.10.2017 23:12
+ Vše bez problémů, profesionální

Rychlé, spolehlivé, bezproblémové
| 25.10.2017 09:02
spokojenost
| 24.10.2017 10:08
+ dodání bez problému domů - na rozdíl od České pošty

| 12.10.2017 13:00
Zbozi bylo objednano 30.7.,penize pripsany na ucet 02.08.,zbozi doruceno 21.9. (od 18.8.do 03.9. meli dovolenou). I tak doruceni od okamziku objednani trvalo 6 tydnu. Vim,ze kabelka,kterou jsem si objednala, byla na vice serverech-kdybych to vedela,objednala bych jinde-je to neprijemny pocit mit zaplacene zbozi predem 2 mesice a nevedet,zda prijde,kdyz firmu neznate. Zbozi nastesti doslo v poradku. Takze zaverem-pokud mate radi cekani,objednejte,jinak se radeji poohlednete jinde nebo si zajdete nakoupit nekam osobne.
| 12.10.2017 09:07
výběr zboží komunikace cena nevýhodou byla jen doba dodání-nezpůsobená prodejcem
| 25.9.2017 07:52
+ Rychlost jak blázen

| 8.9.2017 08:39
+ Kvalitní zboží,velký výběr,rozumné ceny,dobrá komunikace

S prvním nákupem zde jsem nadmíru spokojena,kabelka dorazila,po celou dobu jsem dostávala informativní maily a navíc mě velmi potěšilo,že samotná kabelka byla vložena do celkem praktické nákupní tašky z netkané textilie.
| 4.9.2017 15:05
Zboží nedorazilo ani po dvou měsících a na mejlové dotazy ohledně zaplacené objednávky vůbec neragují.
| 11.8.2017 15:04
obchod nekomunikuje!! ještě, že jsem neplatila předem!!
| 22.7.2017 10:02
Super zboží, které je ještě hezčí než na webu
| 13.7.2017 22:05
Objednaná kabelka vypadá luxusně a byla za velmi přijatelnou cenu. Jedinou nevýhodu spatřuji v delší době dodání.
| 28.6.2017 15:16
- Preferují platbu předem, v mém případě zboží objednáno v sobotu, peníze na účet odeslány hned v neděli a v pondělí ráno urgence obchodu ohl. zaplacení. Tak to mě trochu vytočilo, neboť to není prakticky možné!

Vcelku v pohodě. Měla jsem asi výhodu, že jsem si objednala zboží, které bylo skladem, protože po přečtení nemálo negativních recenzí ohl. doby dodání jsem začala pochybovat, ale vše dobře dopadlo.
| 22.6.2017 13:36
nákup byl bez problémů
| 20.6.2017 12:32
+ jenom sliby, již nikdy více
+ zboží po dvou měsících nedorazilo
+ bohužel ani peníze zpátky ne
- slibují, ale nic nedodrží
- za mě samé mínusy

nedoporučuji známým, já sama se napálila dost a bohužel nevím, jak mám z nich dostat mé peníze zpátky. Za tuto částku bych si ráda koupila šaty u jiné společnosti,např. mooda,cz. nebo altex-fashion.cz. Tam vím, že šaty na 120 % dorazí na druhý den a v pořádku
| 19.6.2017 09:50
+ Originální kousky oblečení a doplňků
- U některého zboží úplně nesedí velikostní tabulky

Nastal malý problém s vrácením zboží, ale paní Petra vše vyřešila k mojí naprosté spokojenosti. Byla velice milá a ochotná problém řešit. Nemám co vytknout.
| 14.6.2017 16:18
+ Kabelky, které jsem si objednala byly velmi pěkné.
- Přišla pouze jedna kabelka.Na můj dotaz mi bylo řečeno, že druhá kabelka je vyprodána.

Pokud bude dodržena objednávka, obchod bude perfektní.
| 11.6.2017 15:08
+ obchod z domova

| 6.6.2017 15:00
+ Rychlé dodání
- Poškozené, nekvalitní zboží

Viz má recenze u tohoto obchodu, kterou jsem již dnes napsala
| 6.6.2017 10:06
+ skvělá komunikace, nádherné kabelky a tašky, vstřícnost, ochota, přehledné stránky. Nenakupovala jsem poprvé a příště opět budu určitě kabelku nebo tašku nakupovat právně tady
- nemá

Obchod upozorňuje na delší dodací lhůty, kabelky se po objednání dováží, takže je to v řádu pár dnů, ale počkat si se v tomto případně vyplatí.. Ještě jsem nestačila omrknout všechnu nabídku, obchod nabízí i oblečení, takže až bude víc času.....
| 20.5.2017 09:33
+ rychlost

K objednanému zboží by obchodník pro udržení spokojených zákazníku mohl dávat- věnovat malé (drobné) dárečky. :)
| 18.5.2017 08:28
+ Velký výběr zboží
+ Příznivá cena zboží

Tento obchod doporučuji
| 11.5.2017 12:42
+ rychlost, přehlednost

doporučuji, měla jsem problém s vybraným zbožím, ale byl bez potíží vyřešen
| 7.5.2017 19:51
+ přehledná nabídka
+ zboží, které jsem hledala, v nabídce
- zásilka se ztratila, bylo mi to dáno na vědomí, až jsem se pídila po tom, proč dodání tak dlouho trvá

Nakoupila jsem proto, že v nabídce bylo požadované zboží. Vlastní zkušenost nejprve dobrá, bylo potřeba zásilku vyměnit krz špatnou velikost - žádný problém. Druhá zásilka se ztratila a nikdo mi nedal vědět, až jsem kontaktovala já sama s tím, že dodání trvá dlouho.Hlavně, že jsem musela poslat 50,- na balné druhé zásilky. Kdo zaplatí co mně za tak dlouhou čekací lhůtu? Patrně bych tento obchod nedoporučila.
| 5.5.2017 14:32
+ nákup z pohodlí domova
- žádné

všem doporučují :::::)))))
| 5.5.2017 14:06
- Platba předem před téměř 3 týdny, zboží nikde!!!

Už nikdy nevyužiji!
| 4.5.2017 16:17
+ rychlost a solidnost

doporučuji kvalitní zboží velký a zajímavý výběr skutečnost odpovídá nabídce
| 1.5.2017 16:14
+ přehlednost a velký výběr kabelek za rozumnou cenu
- delší dodací lhůta

Doporučuji nákup s větším předstihem
| 29.4.2017 13:08
+ nemohu posoudit - nemám objednané
- zatím nevím

zatímjsem si neudělala názor
| 27.4.2017 11:59
+ Velký výběr zboží
- Nejistá kvalita, u některých výrobků nedostatečný popis a málo fotografií, delší dodací lhůta

Celkem vše vpořádku
| 21.4.2017 18:14
+ Jsem spokojena
- Kvalitní zboží

Spokojaná
| 18.4.2017 09:49
+ spolehlivost, serióznost, rychlost
- barevnost katalogu, uvedené velikosti

Velice kladný a pozitivní
| 15.4.2017 17:44
+ nemusím nikam chodit
- nemá slabiny

| 14.4.2017 00:09
+ krásné zboží
+ výborná komunikace s obchodem
+ při výměně velikosti byli velice ochotní
+ jsem maximálně spokojena a doporučuji

| 13.4.2017 21:39
- Zboží vůbec nedorazilo a nikdo ani nereaguje na maily.

| 7.4.2017 20:00
- *** editováno *** zboží nedorazilo i když bylo zaplaceno

V tomto obchodě jsem si objednala a zaplatila šaty. Zboží sice v pořádku dorazilo, ovšem šaty byly malé a proto jsem požádala o výměnu za větší velikost. Mailem mi bylo vyhověno, že stačí poslat zpět a zboží vymění za větší. To bylo před 2 týdny a od té doby i po něklika urgencích už se mnou obchod nekomunikuje. Šaty obdrželi zpět před více než týdnem a nekomunikují, neposlali ani šaty ani peníze. Šaty už nepotřebuji, byly určené na svatbu, ale tímto způsobem bych se spíše dočkala vlastního pohřbu. Pokud nebudou peníze poslány do týdne zpět na účet, zahájím právní kroky.
| 7.4.2017 12:05
Objednala jsem si kabelku v béžové barvě a dorazila mi tmavě hnědá. *** editováno ***
| 7.4.2017 07:44
+ Väčšie veľkosti

Skutočne je na čo pozrieť a aj ceny sú prijateľné
| 5.4.2017 14:10
- pouze delší dodací lhůta

doporučuji
| 5.4.2017 09:50
+ Velmi vstricny přístup paní majitelky ohledně vrácení a poslání menší velikosti šatů.
- Myslím, ze žádné slabiny nemá, možná jen to, ze nemají obchod v okolí Prahy. :-)

Tento obchod vřele doporučuji.
| 4.4.2017 08:29
+ Prijemne ceny
+ Zajimave zbozi
+ Vyber zbozi

Doporucuji
| 29.3.2017 13:22
Stránky obchodu se mi líbí, obchod ohodnotím , až mnou zaplacené zboží dorazí. Děkuji .
| 28.3.2017 12:14
+ cena,rychlost dodání a domluva
- žádné

mohu jen doporučit,nemám co vytknout
| 20.3.2017 06:56
+ široký výběr
+ přehlednost

jednoznačně doporučuji, byla jsem s nákupem spokojená
| 16.3.2017 09:41
+ nabízí oblečením které v kamenných obchodech nejsou
- žádné

| 9.3.2017 09:59
+ Velký výběr,spolehlivost
- O žádných nevím

Doporučuji ostatním, velký výběr, rychlost dodání,
| 6.3.2017 17:57
+ náhodný výběr
+ objednávka byla vyřízena a dodána obratem

Doporučuji tento obchod,moje první objednávka krajkové pouzdrové šaty - elegance,která opravdu ohromila.
| 28.2.2017 09:14
+ Šaty jste nabízeli levněji než jiné internetové obchody.
- Místo objednané velikosti M jste mi zaslali šaty s označením L. Vracet je nebudu, přešila jsem si je na velikost M. Doporučila bych přikládat k faktuře i "vratku" - doklad, který umožní bez složitého vyhledávání postupů vrácení zboží na Vašich stránkách, včetně návodu, jak zboží vrátit.

Obchod nabízí šaty za cenu, která odpovídá skutečné kvalitě. Doručení proběhlo rychle a spolehlivě. Doporučuji využít jeho služeb.
| 28.2.2017 07:58
+ Přehlednost
- Nevím o žádných.

S prvním nákupem jsem byla spokojená. Objednávka dorazila rychle.
| 27.2.2017 12:14
+ Výběr
- O žádných nevím

Spokojenost po všech stránkách Doporučuji ostatním
| 27.2.2017 10:45
+ přehlednost nabízeného zboží
+ rychlost dodání

nákup zde doporučuji
| 24.2.2017 14:45
+ přehledné stránky, informace o zásilce od objednávky až po dodání.
- žádné

Pěkné zboží za příjemné ceny. Dodržené dodací lhůty a seriózní přístup obchodu. Určitě doporučuji a určitě nakoupím znovu.
| 24.2.2017 06:39
+ KVALITNÍ VÝROBEK
- CAS DO DORUČENÍ

Kvalitní a přesná velikost.Jem delší čekací doba na doručení
| 22.2.2017 14:09
Určitě bych ho doporučila mam sm ním první zkušenost. Je ta nejlepší. Děkuji dr. Jedlickova
| 21.2.2017 09:53
Doporučuji
| 13.2.2017 09:33
Zatím mi zakoupené zboží nedorazilo,je to zvláštní,že to trvá tak dlouho a od pošty mi zatím také nepřišlo,že by převzali od vás zásilku. Němcová Věra
| 9.2.2017 12:26
- Dlouhá dodací lhůta.
- Platba předem.

| 7.2.2017 08:29
+ super paní na centrále, které věci řeší s dobrou náladou
- Kurýrní službu, která doručovala objednávku na jinou adresu(chyba na straně kurýrní služby), a proto přišla s týdenním zpožděním, což bylo pozdě, jelikož už bylo po plese a šaty jsem tak nevyužila.

| 6.2.2017 08:49
Výborná komunikace, vše OK, obchod doporučuji.
| 5.2.2017 12:27
+ Nesedí velkkost

| 3.2.2017 19:35
+ Rychlá dodací lhuta
- Nevím o ničem

Já osobně jsem velice spokojena
| 3.2.2017 13:07
Na to že mi bylo doručeno poškozené zboží, tak na vrácení peněz čekám přes týden a kdy přesně mi budou poslány na účet jsem se nedozvěděla. V dnešní době není problém aby peníze byly doručeny z účtu na účet do druhého dne. Hofmannová
| 2.2.2017 19:41
+ Rychlost a pohodlí.
- Objednané zboží málo vidět na obrázku.

Dobrý.
| 1.2.2017 11:03
+ rychlé dodání
+ nákup přímo z domova
- zboží více popsat
- a to platí i pro barevnost kabelky. Hlavně u barev, které mají širokou škálu odstín ů.

Nákup doporučuji.
| 27.1.2017 15:40
+ Za mě spokojenost, jak se šatama tak i s dodaci lhůtou

Spokojenost, doporučuji
| 25.1.2017 20:42
+ Komunikace se zákazníkem - přijetí platby, pokud není zboží na skladě, odeslání zboží. O všem jsem byla stále informována

| 24.1.2017 15:56
+ rychlost a snadná dostupnost

dobrý - rychlý - spolehlivý
| 24.1.2017 14:13
+ široký sortiment,dobrá cena
- delší doba v dostupnosti

| 23.1.2017 14:16
+ Velký výběr pěkných šatů.
+ Požadovaná velikost sedí a není o číslo až dvě větší.
+ Rychlé vyřázení objednávky.

| 19.1.2017 14:00
+ - dobrý výběr
+ - relativně slušné ceny

| 18.1.2017 16:40
+ rychlost, přehlednost
- slabiny neshledávám

Přehledné, rychlé, okamžité dodání bez zbytečných prodlev
| 17.1.2017 09:15
+ nemusím nikde běhat po obchdech
- lepší představu o velikosti kabelky bych měla, kdyby byla i fotka s osobou, která ji drží v ruce

spokojenost
| 16.1.2017 19:09
+ Rychlé vyřízení objednávky.Velká spokojenost.
- Nevím o žádných slabinách.

Spolehlivost.
| 16.1.2017 14:56
+ Komunikace se zakaznikem.

| 16.1.2017 14:22
+ Velký výběr.

Doporučuji.
| 16.1.2017 08:25
solidní nákup
| 13.1.2017 08:31
obchod doporučuji
| 11.1.2017 14:45
+ supr komunikace , vše zcela OK

hezké zboží
| 10.1.2017 08:10
+ Pohodlný nákup.

| 8.1.2017 17:11
+ dobrá cena za kvalitní zboží, došlo v pořádku
- delší doba doručení

pohodlný nákup, dobrá cena
| 28.12.2016 21:57
+ Přehlednost zboží.
+ Dobré ceny.

Skvělá komunikace. Rychlá dodávka zboží. Všem doporučuji!
| 25.12.2016 19:01
zboží se mi líbilo.dorazilo v pořádku a jsem ráda že ti stihli do vánoc i když měli jen 4 dny
| 24.12.2016 09:52
Vse ok
| 18.12.2016 13:49
+ Rychlé dodání. Materiál i barva odpovídá. Velikost krásně sedí. Doporučuji všem.
- Žádné

S nákupem jsem velice spokojená.
| 16.12.2016 09:11
Koupil sem dárek pro manželku a sem spokojen. Tento obchod doporučuji ostatním.
| 15.12.2016 11:54
Zboží dorazilo v garantované dodací době. Je v pořádku, doporučuji.
| 14.12.2016 17:57
+ pěkné šaty za dobrou cenu
+ velmi dobrá komunikace

Zasílají informace o postupu objednávky. Milé jednání a rádi vyjdou vstříc, případně poradí. Jakmile bylo zboží naskladněno, bylo ihned odesláno. Naprostá spokojenost s obchodem.
| 14.12.2016 14:11
+ velký výběr

| 14.12.2016 07:23
Vše v pořádku.
| 9.12.2016 07:06
- Dlouhá dodací lhůta ve srovnání s jinými obchody.
- Přestože na tuto skutečnost obchod upozornil, nemám zpětnou vazbu o zaplacení, ani o případném termínu dodání.

| 7.12.2016 16:53
vše super.ochota a skvělá komunikace.pěkné ceny,rychlost dodání.
| 7.12.2016 09:17
+ boty vel. EUR 38 jsou menší než běžná velikost 38

| 6.12.2016 15:57
+ výběr z domova
- nevím

jistě budu doporučovat
| 5.12.2016 19:15
+ zajímavé zboží za příznivou cenu
- uvítala bych větší sortiment

| 5.12.2016 10:50
+ Přehledné stránky
+ Rychlé dodání zboží
- O žádných nevím

Jako jeden z mála obchodů měl mnou požadované zboží. U produktu bylo uvedeno 'skladem', narozdíl od jiných eshopů tomu tak doopravdy bylo. Super informování o stavu objednávky. Velmi rychlá expedice. Zboží dorazilo v pořádku. Děkuji a vřele doporučuji! :)
| 29.11.2016 13:31
+ velká výhody je rychlost a informovanost ohledně zboží
- o žádných nevím

super, doporučuji, velice kvalitní kontakt se zákazníkem :-)
| 28.11.2016 15:35
+ Žádné
- Žádné

Nakoupila jsem v eshopu tvojekabelka.cz, protože se mi tam líbila kabelka jako vánoční dárek. 17.11. jsem si objednala kabelku, která byla skladem ihned k dodání a ještě ten den byla objednávka stornovaná z důvodu vyprodaného zboží u dodavatele. Do e-mailu stornování objednávky se mi ani neomluvily ani mi nenabídly jinou (podobnou)kabelku.Už NIKDY si od nich nic neobjednám,a proto tento obchod nedoporučuji ani ostatním je spousta dalších stránek s výhodnějšími cenami a krásným zbožím. Už jednou jsem objednala dvě stejné kabelky jen jiná barva (tmavě modrá a fialová) a když mi přišla objednávka byla tam pouze jedna (modrá) což jsem nechápala. Volala jsem a dožadovala jsem se fialové kabelky a bylo mi řečeno, že mi posílali e-mail ale žádný mi nedošel. Myslím si, že takové jednání by se omlouvat nemělo. Oni jsou tady pro nás a ne mi pro ně. Jsem opravdu moc nazlobená na tento obchod, a proto si myslím, že bychom je neměli podporovat.
| 21.11.2016 11:40
+ nevím
- nevím

Dne 11.11.2016 jsem odeslala peníze za zboží na účet obchodu a do dnešního dne (21.11.2016, 11:40) se obchod neozval. Uvídíme, jak se bude obchod vyvíjet dál.
| 17.11.2016 18:03
+ krásné věci
- nevím

spokojenost
| 17.11.2016 10:12
+ rychlé dodací lhůty
+ pohodlný nákup z domu
- v popisu zboží bylo napsáno, že šaty mají na zádech šněrování, bohužel tam není a šaty musím upravit, tohle klamání mě zamrzelo

Jinak bylo vše Ok
| 16.11.2016 09:52
+ Velký výběr - dcera si vybrala :-)
- Neumím posoudit, jako moderní Ježíšek jsem dostal jen odkaz s tím co má být pod stromečkem. :-)

U kabelky, kterou si dcera vybrala byla korektní informace, že není skladem (toho si cením) a doba dodání bude 3-14 dní, a kabelka byla doručena dříve než uplynula maximální doba slíbená obchodem - hodnotím jako pozitivní. Komunikace obchodu dobrá, oznamují všechny změny objednávky. Zabalení dobré, zboží dorazilo v pořádku. Kdyby si dcera nebo manželka vybraly nějakou jinou, rád jí v tomto obchodě koupím.
| 11.11.2016 20:47
- Nepořádek v předem přijatých platbách.
- Neprofesionální komunikace.
- Nekvalitní zboží.

Značně podprůměrný obchod! Nedoporučuji,
| 9.11.2016 14:44
+ kabelka se mi líbila
- dlouhá doba dodání,

průměr
| 9.11.2016 09:55
+ Protože bylo u zboží uvedeno, že není skladem, ale bude se objednávat, upozornila jsem při nákupu, že zboží potřebuji nutně do určitého data. Odpověď s ubezpečením přišla velmi rychle a zboží přišlo dokonce dříve než bylo slíbeno.

Šaty nádherné za nejlepší cenu, kterou jsem našla. Komunikace s obchodem bez problémů.
| 7.11.2016 11:14
V červenci jsem objednala boty a 4. srpna přišel email s potvrzením o platbě. Dnes 7. listopadu nemám ani boty ani vrácené peníze. Komunikace s obchodem katastrofální, na emaily nikdo nereaguje a když někoho chytnu na stránkách facebooku,tak se slibují boty nebo peníze a nic. Paní se věčně vymlouvá,že mě posílala také emaily,které záhadně nikdy nedorazily. Poprvé jsem chtěla ušetřit za dobírku a zaplatila předem a bylo to i naposled. Za mě tenhle obchod určitě NE! Věc předávám obchodní inspekci.
| 17.10.2016 22:32
+ Několik e-mailu tak , ze člověk ma přehled o zasílce .
- S žádnými jsem se nesetkala .

Super . Ač jsem se na objednávku moc těšila a chtela jsem ji co nejdříve tak mi to hrozné uteklo diky e-mailové komunikaci . Tak 12 dni po objednání jsem si je uz zkoušela . Všem doporučuji . Nákup bez obav .
| 14.10.2016 15:47
+ Větší konfekce,velký výběr zboží a kvalita...
- Žádné

Vřele doporučuji,jde o vysoce kvalitní zboží různých velikostí,módní konfekce,která sluší.Navíc zboží obdržíte přesně ve lhůtě,která je uvedena a vždy jde o solidní jednání ze strany obchodu,vstřícnost,ochota.Jsem jedna ze stálých zákaznic a již se těším na další spolupráci.
| 14.10.2016 13:25
+ přehlednost
- o žádné nevím

| 13.10.2016 16:58
- nekomunikace

Ze třech objednaných věcí mi přišly dvě úplně jiné. U čelenky za kilo to ještě zkousnu, ale u šatů za 1600Kč, mě to trošku štve. Byla jsem ochotná si toto i přesto ponechat, abych ušetřila starosti sobě i obchodu. Příště tuto chybu již neudělám. Tedy, příště si zde objednávat už nebudu. Jelikož paní majitelka se během 14dnů ani neobtěžovala odpovědět na můj mail, natož se omluvit za to, že jsem nedostala to, co jsem si objednala.
| 6.10.2016 10:14
+ Kvalitní a krásné zboží. Rychlá komunikace a dodání zboží (které mají skladem). Přesně popsané velikosti. Šaty mi perfektně pasují bez nutnosti dalších úprav.
- Žádné

Super obchůdek s krásným retro oblečením. Pokud chcete zaujmout na večírku, svatbě nebo plese, neváhejte!!
| 3.10.2016 21:55
- Nevhodné CHOVÁNÍ PŘI POTÍŽÍCH - ještě ke všemu způsobené vinou obchodu
- Nedůvěryhodné
- Klient není pro ně důležitý
- Neumí reagovat na vzniklou situaci tak, aby klient byl spokojen
- Nevstřícná komunikace

Nikdy neříkej nikdy, ale na tento obchod opravdu sedí slovo NIKDY VÍCE!!! Chování při obtížích a neschopnost situaci vyřešit operativně a rychle a ku spokojenosti zákazníka - mluvím o tom, že obchod udělal chybu a já jako zákazník nesu následky… A ještě musím navrhovat řešení já. Doručení balíku, na který jsem čekala 3 týdny, byl avízován na následující den. Nedorazil a tak jsem ho začala shánět. Přes dopravce, přes obchod… Nevěděli. Obchodu trvalo týden, než mi sdělili, že balík za cca 4000Kč byl v autě dopravce, které bylo odcizeno. Proč toto zjištění trvalo týden? Zajisté funguje komunikace mezi dopravcem a obchodem! Dále mi obchod napsal, že to není jejich chyba. A nenavrhli mi žádné řešení dané situace. Za služby jsem zaplatila a obchod má smlouvu s dopravcem, ne já... Potom mi obchod nebyl schopen nabídnout žádnou kompenzaci, nabídli mi produkt úplně odlišný. Např kupujete boty a oni vám nabídnou kompenzaci ponožky. Chování, že si klient připadá, že je otravuje. Navrhla jsem tedy jiné šaty, které chci, ale poslali mi odkaz na jiné. Ani nenapsali, že je nemají. Vlastně mi pak dali vědět, že jedině jeden typ šatů mi mohou poslat. Jiné nemají. Šaty jsem měla mít na svatbu! Odstoupila jsem od objednávky a napsali mi, že vrácení peněz bude trvat 14 dní ať jim pošlu číslo objednávky, která je v historii stejného mailu! Ani to si nezjistí a nechají, ať všechno pro ně udělá klient… Vůbec nechápu a velice mě mrzí, že jsem si vybrala tento obchod.
| 23.9.2016 12:56
+ krásné kabelky za dobré ceny
- nabízejí kabelky, které už jsou dávno vyprodané, stále je mají v nabídce, je trochu problém s komunikaci

pod jednou firmou jsou dva e-shopy-retromoda a tvojekabelka, takže je zbytečné objednávat kabelku na druhém e-shopu,pokud je na prvním vyprodané.Stále mají v nabídce kabelky,které jsou už dávno vyprodané. Problém s komunikaci přes email,pokud se dovoláte paní majitelka je milá a vstřícná
| 5.9.2016 11:57
+ Značky produktů v nabídce
+ Přehledné tabulky velikostí
- Komunikace se zákazníkem - velmi špatná

Při objednávce z 12.8. - platba převodem, mi dne 5.9. přišel e-mail o tom, že obchod stále čeká na platbu! Platba byla mojí bankou zaúčtována 15.8. Tedy do 18.8. musela být platba již na účtu eshopu. Na stránkách obchodu je doba dodání zboží deklarována 1-2 týdny! I v době dovolené bylo přislíbeno, že zboží bude objednáváno a plynule zajišťováno. Dne 5.9 (pondělí) po nepříjemném hovoru s paní ze zákaznického servisu (nebo to byla paní majitelka?) obdržím informaci, že vlastně platbu již mají a že mi příjde potvrzovací e-mail (ano, stale se), ale zboží bude buď koncem tohot týdne, nebo až příští týden teprve připraveno k expedici. To již od 12.8 nejsou deklarované 1 až 2 týdny, že? Čekání na zboží mi nevadí, pokud jsem informovaná o stavu své objednávky. Ale pokud o ní od 12.8 neslyším a 5.9. dostanu e-mail, že jsem ještě nezaplatila, nebudí tento obchod již důvěru. Nevím, zda se nyní zboží ještě vůbec dočkám.
| 28.8.2016 15:37
- dodacia lehota

Tovar som objednala 4.8., s tym ze dodacia lehota je 3 tyzdne. Potvrdenie o zaplateni mi prislo 10.8., coz je 4 pracovne dni od objednania. Dnes je 28.8. (16 pracovnych dni od objednania a teda 12 pracovych dni od prijatia platby) a tvor este nebol ani len odoslany! Vcera som nahodou sla na stranku tvojekabelka.cz lebo som chcela kamaratke ukazat co som si objednala a len tak som sa dozvedela, ze maju dovolenku a tovar odoslu az 1.9.!!! Ziadne oznamenie mailom. Dufam teda, ze tovar stihne dorazit najneskor 7.9.,inac ho obratom vratim, lebo uz mi bude uplne k nicomu!
| 21.8.2016 12:40
- Společnost Geis mi celý nákup hodně znechutila, protože doručují pouze dopoledne a jestli si to nepřeberu, tak si to můžu vyzvednout na skladě v Ejpovicích, jak mi bylo řečeno řidičem. Jasně, já si zaplatím za dopravu a pak mám jet z Radnic do Ejpovic, abych si to tam vyzvedla, WTF ??????

| 11.8.2016 12:04
+ Dlouha dodací doba, dle údajů na webu mělo byt zboží odesláno do 3 dnu, ve skutečnosti byl balíček odeslán 10 dni od zadaní a zaplacení objednávky. Ze strany e-shop žádná komunikace ohledně tohoto zpoždění.
- Komunikace se zákazníky

Pokud je zboží dostupné za obdobnou cenu v jiném e-shopu, doporučuji objednat jinde.
| 8.8.2016 08:14
+ rychlost
- nevím

| 3.8.2016 12:14
+ výhody jsem nezjistila,našla jsem na internetu a objednala,jenže jedna kabelka přišla jiná,tedy místo lesklá fialová,přišla matná světle fialová,ale nechám ji,nechce se mi platit zase za balík,objednala jsem jí jinde a bez poštovného,mám to děvčatům už na vánoce.
- takové,že vám pošle i něco jiného,když to nemají

jinak dobrý
| 1.8.2016 16:28
dodací lhůta byla dlouhá. Chápu, že bylo zboží objednáváno z ciziny, to bych také neměla jako hlavní výtku. Nejhorší je, že jsem si objednala lodičky, poprvé přišly špinavé a poškozené od lepila. Zboží jsem vrátila. Podruhé přišly boty opět zamazené, nevím od čeho, ale čekala bych, že si to prodejce alespoň zkontroluje, když už první objednávka byla kvůli tomu vrácena. Boty bych si odtud už nikdy nekoupila a nedoporučuji to ani ostatním. Více zkušeností s tímto obchodem určitě nechci mít.
| 11.7.2016 14:54
+ širokou nabídku zboží
+ rychlé a korektní jednání

vše jsem uvedla v ve výčtu výhod tohoto obchodu
| 23.6.2016 15:43
Šaty byly kvalitní a moc krásné, ale velikost XL byla ve skutečnosti M a bohužel jsem je musela prodat kamarádce.
| 23.6.2016 11:14
+ Šatičky výborné kvality, z perfektního materiálu, bez těch se člověk prostě neobejde :o)

| 22.6.2016 09:25
- Volba doručovací společnosti - ne příliš kvalitní komunikace ze strany dopravce směrem k zákazníkovi.
- Nutnost platit předem, pokud nechce platit více.

| 20.6.2016 12:39
+ rychlost, spolehlivost

Doporučuji
| 6.6.2016 19:23
+ Přehlednost stránek a dobrá komunikace
- Obdržela jsem trochu jiné zboží než jsem si objednala, ale sedělo mi, tak jsem si šaty nechala

Zboží vypadá stejně jako na obrázku a i sedí hezky a obchod komunikuje a řeší problémy ihned
| 5.6.2016 20:24
+ výběr
- dlouhá dodací lhůta

pěkný výběr problémy s dodáním zboží, po zaplacení trvala dodávka celý měsíc, nutno několikrát urgovat dodávku zboží
| 3.6.2016 09:17
+ velký výběr
- žádné

bezpečný nákup za super ceny
| 2.6.2016 15:34
+ Široký sortiment kvalitního zboží za slušné ceny.
- Zdá se mi dlouhá dodací lhůta.

Dobrý a mohu doporučit.
| 28.5.2016 23:47
Všechno v pořádku.
| 24.5.2016 21:52
+ Rychla dodavka.
+ Bohuzel mi nesedely strihy,tak musim vratit. Priste objednam znova.

Doporucila bych tento obchod.
| 23.5.2016 11:31
Zboží je moc pěkné, ceny přiměřené. Bohužel mi neseděla obvyklá velikost. Mám vel. 42, objednala jsem si šaty 44 a i ty mi byly malé :-(. Neseděly mi přes prsa a ramena.
| 19.5.2016 10:26
+ ON-LINE CHAT, VELKÝ VÝBĚR
- KOMUNIKACE, NECHÁJÍ VÁS ČEKAT BEZ KOMUNIKACE, IKDYŽ ZBOŽÍ NENÍ SKLADEM

MOŽNÁ JE TO O ŠTĚSTÍ, ALE S TÍMTO E-SHOPEM NEMÁM DOBOU ZKUŠENNOST, NECHALI MĚ ČEKAT NA ŠATY 5 TÝDNŮ OD ZAPLACENÍ A PAK MI SDĚLILI, ŽE ZBOŽÍ JIŽ NEBUDE!
| 17.5.2016 11:29
Zboží, které jsem si v obchodě vybrala-v tomto případě šaty- sice dorazily a v pořádku. Ale místo pouzdrových šatů se zipy, dorazily šaty s 3/4 rukávem střihu do A. Látka je kvalitní a hezká, ale vybrané šaty měly větší kouzlo a hodily se více pro danou událost, pro kterou byly koupeny. Nepřišla žádná informace, že jsou šaty jiného střihu. Na faktuře i v emailu a na www. stránkách není o jiném střihu ani zmínka. Vracet se šaty nebudou, ale není to příjemná zkušenost.
| 13.5.2016 13:42
+ Skvela komunikace, dobre ceny

Velka spokojenost
| 13.5.2016 06:26
Zboží opravdu vypadá tak,jaké je na obrázku a je kvalitní.
| 11.5.2016 09:59
Zboží objednáno 14.4.a přišlo 9.5.Takže dodací doba opravdu poooomaaaaláááááááá...
| 11.5.2016 09:34
+ Obchod nabízí zajímavé a hezké zboží
+ Krásné slušivé retro šaty

Dobré ceny Výborná komunikace Srozumitelná dostupnost zboží Po obědnání zboží,za 5 dní jsem byla vyrozuměna že se obědnávka vyřizuje, za 7 dní jsem obdržela zboží na které byla dodací lhuta 3 týdny.Potěšilo mě rychlé dodání zboží.S obchodem jsem moc spokojená a opět si obědnám.Obchod vřele doporučuji.
| 10.5.2016 14:07
+ super produkty
+ prehľadný obchod
+ dobré ceny
+ zasielanie na Slovensko
+ dobrá komunikácia so zákazníkom

tento obchod môžem len odporúčať
| 5.5.2016 10:24
+ měli zboží, které jsem dlouho hledala a nebylo mé číslo
- -

našla jsem to, co jsem hledala vlídné jednání okamžité odpovědi na otázky
| 4.5.2016 15:40
+ Líbilo se mi zboží i cena.
- Nevim o nich.

Velmi dobrá zkušenost z nákupu.
| 3.5.2016 10:18
- 21.4.obchod potvrdil přijetí objednávky a 21.4. jsem odeslala platbu
- teprve 27.4.jsem obdržela potvrzení přijaté platby. Podle zákona do 2.-3. dne musí být platba připsána. To byla dosud poslední zpráva obchodu, dnes je 3.5.zboží nemám ani zprávu o něm.

| 29.4.2016 13:56
- Nabízí zboží, které nemůže dodat.
- Včas neinformuje o nemožnosti dodat zboží.

| 28.4.2016 10:26
+ překvapila mě opravdu rychlost dodání zboží

Náhodou jsem objevila reklamu a rozhodla jsem vyzkoušet nákup kabelky. Byla jsem mile překvapena rychlostí dodání zboží a rozhodla jsem se i pro příště využít nákupu tohoto internetového obchodu.
| 27.4.2016 10:44
+ Výborná komunikace.
- Nevím o slabinách.

OK
| 23.4.2016 08:56
Obchod bych doporučila, líbil se mi přehled zboží. S nynější objednávkou však nejsem spokojena, dodací lhůta je příliš dlouhá. Snad se dočkám!
| 13.4.2016 15:42
+ Super kabelky za super ceny
- Dodaci lhuta, ale je to napsane na strankach, takze je treba s tim pocitat.

Kvalita kabelek je paradni
| 13.4.2016 11:03
+ přehlednost stránek,dobrá komunikace
+ náhodně
- dodací lhůta

doporučuji
| 13.4.2016 09:48
- žádné nemá

doporučuji
| 11.4.2016 09:53
+ žádné
- naprostá nekomunikace ze strany obchodu
- stále jsem nedostala ani odpověď ani peníze

nedoporučuji :(
| 5.4.2016 10:59
+ Uzasne modely ktere se jen tak někde nedají sehnat
- Nevím

Naprosto spokojena
| 29.3.2016 15:16
- moc dlouhá dodací lhůta

| 25.3.2016 22:46
+ velký výběr

jsem spokojená
| 21.3.2016 10:40
Vše v pořádku, zboží i termín dodání.
| 18.3.2016 07:12
+ rychlý a bezstarostný nákup

profesionální přístup a kvalita prodeje
| 17.3.2016 06:09
- Barva neodpovídá popisu, převládá červená, bordo je tam minimum

| 14.3.2016 13:58
Ochotne se mnou jednali telefonicky jeste nez jsem zbozi objednala.
| 7.3.2016 07:52
+ široká nabídka

doporučuji,široká nabídka.
| 4.3.2016 10:58
+ Přehlednost. Zboží, které jen tak nikde není.
- Delší dodací lhůty. Náušnice nebyly, což jsem se dozvěděla až po dodání zboží. Peníze však byly vrácen téměř okamžitě;) A i tak jsem měla dopravu zdrama.

Klidně nakupujte a užívejte si dodaných věcí. Jsou vážně pěkné i na pohled. Kvalitní.
| 1.3.2016 14:12
+ objednávka internet
- může být lepší komunikace

doporučuji, jen pozor při objednání, at dobře zaškrtnete vše
| 24.2.2016 12:58
+ velký výběr

| 20.2.2016 07:54
vše na jedničku doporučuji
| 19.2.2016 11:52
+ Originalni zbozi

| 7.2.2016 19:18
- objednala jsem kabelku před 10dny a zatím nedorazila

| 1.2.2016 21:44
+ Přehlednost stránek
+ Velký výběr
+ Online chat, pokud potřebujete radu
+ Celkem rychlé dodání
- Dopravce Geis, který jezdí určitým místem v určitou hodinu a jindy ne a, bohužel, zavolal až když byl na místě a ne dříve, abychom se mohli dohodnout na čase předání. Jediné štěstí bylo, že naši pracují v místě bydliště a pán tedy balíček odvezl tam.

Obchod sám o sobě je super, bohužel volba dopravce GEIS byla dle mého názoru spíše více nešťastná než šťastná.
| 1.2.2016 16:31
+ nákup z domova.

Jsem maximálně spokojena.
| 29.1.2016 19:18
Vše v pořádku.
| 28.1.2016 18:14
+ Obchod má kabelky z Anglie.

| 25.1.2016 06:55
+ pohodlné nakupování
+ perfektní zabalení zboží proti poškození

V obchodě jsem nakoupila poprvé, ale zaujala mi reklama na kabelky. S nákupem jsem velice spokojená.
| 24.1.2016 21:53
+ Zajímavý výběr zboží

V tomto obchodě jsem objednala šaty, které přesně splnily mé očekávání. Menší nevíhodou je delší dodací lhůta, která je ale dána tím, že zboží je posílano z Anglie. Obchod také na to upozorňuje, takže je třeba s tím počítat. Komunikace s obchodem velmi dobrá, jak po telefonu, tak na písemný dotaz mi bylo obratem odpovězeno.
| 21.1.2016 18:14
+ Výběr kabelky z domova.
+ Velká rozmanitost zboží.
+ Přehlednost a snadné objednání.

Velký výběr kabelek. Okamžitá reakce a komunikace obchodu. Objednaná kabelka došla okamžitě,pečlivě zabalena.
| 21.1.2016 15:45
jsem spokojená
| 17.1.2016 19:56
+ DOBRÁ CENA, VÝBĚR PRODUKTŮ.
- nevím.

Dobrá komunikace, nejlepší cena.
| 14.1.2016 10:56
+ Dobrý sortiment, celkem dobrá komunikace s obchodem.
- GEIS, dosud zboží nedorazilo, přesto, že měl být doručen 11.01.2016, máme 14.01.2016 a na point Geisu stále není. Na zboží tedy čekám od data objednání 27.12.2016.

| 14.1.2016 09:51
+ Obchod nabízí to, co jsem v tu chvíli právě hledala - a jinde jsem hledala marně.
+ Dcera si pořídila retro šaty - úžasně...
- Relativně dlouhé dodací lhůty a přeci jen trochu jiné velikosti, je třeba vyzkoušet...

Velký výběr, široké spektrum velikostí, přijatelné ceny
| 7.1.2016 20:41
Naprosto perfektní, bez potíží, nedostatky nebyly
| 7.1.2016 09:57
- Když je zboží na skladě,tak dlouho trvá než přijde

| 31.12.2015 09:49
+ nákup po internetu
- -

| 23.12.2015 13:16
Nebezpečný obchod,zboží skladem vůbec nemají!!!
| 19.12.2015 01:15
Dosut jsem neobdržel kompletní zásilku.
| 17.12.2015 20:35
+ Přehlednost stránek.Komunikace se zákazníkem.
+ Kvalitní zboží.
- Čekací doba,ale pokuď chcete kvalitu rádi si počkáte.

Dorazila mi krásná kabelka. Jsem se službami obchodu spokojená. S čekací dobou na zboží jsem počítala.Určitě tento obchod doporučuji.
| 14.12.2015 09:21
- Extrémně vysoké poštovné

| 13.12.2015 16:03
Obdržel jsem jiné zboží než jsem objednal.
| 12.12.2015 18:24
+ Každý mi ji chválí a mám z ní radost.Moc výstřední a elegantní.

Super ceny moderní vzhled
| 11.12.2015 13:48
+ bohatý a zajímavý sortiment
+ slušná komunikace a ochota
+ přijatelné ceny
- delší čekací doba(ale byl jsem o ní informován)

pro mně dobrý,jsem spokojen
| 8.12.2015 18:57
+ hezké zboží za vlídné ceny
+ velmi přehledný e-shop
+ nízká cena balného a poštovného
- dodací lhůty

| 8.12.2015 12:17
+ -krásné zboží
+ -kabelka je opravdu nádherná
- -dlouhá dodací doba,ale vyplatí se počkat

-obchod doporučuji,ale kdo chce kabelku hned musí se porozhlédnout jinde -určitě se vyplatí na zboží počkat,protože je fakt nádherné -komunikace super,na dotaz mi bylo ihned odpovězeno
| 7.12.2015 22:05
+ Velký výběr.
+ Dobré dodací lhůty.

Doporučuji.
| 7.12.2015 09:09
Vše v pohodě
| 4.12.2015 10:44
+ Skvělé ceny
- žadný

Je to super obchod
| 3.12.2015 09:19
dobré ceny, velmi rychlé dodání, super komunikace
| 2.12.2015 11:09
+ přehledný nákup
- komunikativnost

| 27.11.2015 08:50
+ originální zboží, krásné kabelky, dobrý výběr
- dlouhá dodací doba

| 26.11.2015 12:16
+ -rychlé jednání a komunikace

- velký a přehledný sortiment - pěkné zboží a dobré ceny
| 18.11.2015 15:41
- dlouhá dodací lhůta

| 17.11.2015 21:14
+ Velmi pěkné zbozi a docela velký vyber, prehledne

Sháněla jsem vkusnou elegantní kabelku za dobre peníze a tady bych si jich vybrala několik. Rozhodne mohu doporučit všem, co je obtěžuje malý vyber v kamenných obchodech.
| 17.11.2015 11:22
+ dostupnost různého zboží
- neserioznost,nedůněřivost

veliké sklamání
| 9.11.2015 15:45
+ Rychlost a platbou předem bez problémů doporučuji na 100%
- Zadne

Doporučuji rychlost a spolehlivost
| 27.10.2015 18:49
+ spolehlivost obchodu při platbě předem
+ perfektní komunikace
+ zasílání průběžných informací ohledně platby a expedice zboží
+ rychlost dodání
+ obchod nabízí zboží z dovozu, které není běžně k dostani na našem trhu
+ velikost zakoupené obuvi odpovídá velikosti uvedené na stránkách obchodu

Nákup bot přes internet (bez předchozího vyzkoušení) je jen pro odvážné povahy, ale v případě tohoto e-shopu velikost sedí a vše proběhlo perfektně, takže se sem nejen ráda vrátím, ale mohu doporučit i ostatním.
| 25.10.2015 09:12
+ Přehlednost stránek
+ Nabízí kabelky, které jsem jinde neviděla
- Žádné jsem nenašla

Doporučuji
| 20.10.2015 17:50
+ nemusím běhat po obchodech, ale v klidu domova nakoupím
- nevím o žádných

líbily se mi zobrazené kabelky určitě doporučuji určitě si vyberete
| 20.10.2015 16:09
+ Vynikající kvalita zboží, velký výběr zboží,přiměřená cena,odpovídající barva,dle možností včasné dodání
- nic

Všem zájemcům o koupi zboží v tomto obchodě plně doporučuji
| 19.10.2015 08:31
+ široký výběr
- trochu delší doba dodání zboží

byla jsem spokojena
| 14.10.2015 07:46
+ Zajímavé modely, které jinde nenajdete

Dobrý nákup, dobrá komunikace, osobní přístup
| 13.10.2015 12:56
+ nabídka zboží je přehledná a srozumitelná
+ mnohý sortiment mě zaujal
- informace ze stránek obchodu neodpovídají kvalitě materiálu objednané kabely

objednávané zboží (větší kabela) se mi líbilo podle vyobrazení, informace přes e-mail byly dostačující a včasné nevím, zdali doporučit ochod ostatním, raději si vyberu zboží v kamenném obchodě, abych viděla kvalitu materiálu
| 9.10.2015 21:08
+ Dobrý výběr kvalitního zboží.
- Omezující jsou delší dodací lhůty. Při objednávání jsem ale uvedla, kdy zboží potřebuji a dorazilo téměř týden předtím.

Po převzetí jsem zjistila, že mi kabelka nevyhovuje - bez problémů mi vrátili peníze.
| 29.9.2015 08:30
- Za zboží jsem platila předem ze svého účtu. Musela jsem se sama připomínat, kdy zboží dostanu, že jsem již peníze dávno poslala.

| 23.9.2015 12:09
+ Přes avizovanou dlouhou dodací dobu rychlé doručení, vzorná komunikace se zákazníkem.
- Nevím

Po této zkušenosti bych se nebála kupovat znovu.
| 22.9.2015 10:20
+ příznivé ceny
- o žádných nevím,byl to první nákup

dobrý obchod
| 20.9.2015 19:19
+ pohodlný nákup z domova
- Materiál zboží vypadá velice dobře, až luxusně,ale realita je jiná. Týká se to šatů,které jsem si objednala. Ostatní nemohu posoudit.

nákup v pohodlí domova,Zkušenost s obchodem jinak velice dobrá,komunikace s obchodem dobrá,krátká dodací lhůta.
| 20.9.2015 11:20
- Zboží, které jsem si objednala před 13 dny a hned uhradila převodem z účtu, dosud nedorazilo, což mi nelíbí. Navíc se mi obchod neozval, kdy a zda vůbec zboží
- dodá! Nejsem spokojena a myslím, že by se obchod měl tímto zabývat.

| 19.9.2015 10:07
objednala jsem kabelku, převedla peníze potvrzená platba a 11dní ticho tenhle přístup se mě nelíbí žádná komunikace o předání dopravní službě nemám tedy co kladně hodnotit možná mělo přijít zboží dřív než hodnocení
| 15.9.2015 18:11
+ našla jsem modrou kabelku podle mých představ, kterou jsem v obchodech neviděla

| 4.9.2015 10:25
+ přehledné stránky
+ dobrá komunikace

Vybrané zboží dorazilo v pořádku, barvy odpovídají fotkám na stránkách.Nákup doporučuji.
| 24.8.2015 22:49
+ Přátelský a osobní přístup
+ Schopnost poradit
+ Originální zboží
- Žádné

Jsem potěšená vstřícným přístupem, ochotou poradit a zodpovědět dotazy. Zboží je nádherné, komunikace vzorná. Dodací lhůty jsou sice delší než jsme v dnešní zrychlené době zvyklí, ale u každého zboží je tato doba uvedená a musíme s ní počítat. Vždyť těšení se na balík je také hezké. Obchod doporučuji z výše uvedených důvodů :)
| 20.8.2015 23:37
+ vstřícná komunikace
+ rychlé vyřízení objednávky
+ rychlé dodání zboží
- žádné jsem zatím nezaznamenala,ale bohužel zboží vracím pro nevyhovující velikost, tak doufám, že vrácení proběhne k mé spokojenosti

rychlé vyřízení objednávky, rychlé dodání zboží, vstřícná komunikace v případě dotazů
| 15.8.2015 09:12
Naprosto perfektní!!!!! Úžasné staticky a kabelky!!! Jsem díky vám za hvězdu
| 10.8.2015 08:25
příšerná, téměř nulová komunikace, neodpovídají na mail, někdy až na druhý opakovaný dotaz, zboží dorazilo až po měsíci,což neodpovídá tomu co nabízejí.
| 7.8.2015 09:49
+ Úžasnééé vše sedí jak má.

V tomto obchodě jsem si splnila můj sen...;-)
| 6.8.2015 11:07
Tovar som objednala dňa 27.7., pri tovare bolo uvedené, že je na sklade. Platiť som chcela prevodom na účet, keďže zo SR do ČR vyžiadala som si kompletné údaje pre platbu do zahraničia a uhradila sumu dňa 27.7. Tovar dodnes neprišiel (6.8.), dokonca mi bol zaslaný mail, že som sumu neuhradila, keď som poslala odpoveď s info o úhrade, už somnou nik nekomunikoval. Vlastne vôbec neviem, či platba prišla alebo nie, či tovar príde alebo nie... Bola by som rada za nejakú reakciu z obchodu.
| 6.8.2015 10:03
vše OK, komunikace výborná a vstřícnost při výměně zboží taktéž.
| 2.8.2015 10:48
Nemohu hodnotit, zboží jsem objednala před 14 dny, zatím nedošlo, ani nějaká zpráva, jak to s ním je..
| 30.7.2015 11:29
Šaty krásné, bezproblémová výměna velikosti. Velká spokojenost.
| 29.7.2015 11:21
+ Objednané šaty, byly velmi krásné, kvalitní, ale kvůli tomu, že mi nepasovali, jsem vrátila.
+ Nabízí krásné retro šaty a doplňky.
- - zbytečné odkládání navrácení částky za zboží při vrácení zboží v zákonné lhůtě 14dnů.
- - nevrací částku za dopravu, při vrácení zboží v zákonné lhůtě 14 dnů, i přesto že to ukládá zákon - alespoň mě nevrátili ani po té, co jsem jim o této povinnosti napsala
- - přesto že byly šaty skladem a v podmínkách mají, že šaty skladem jsou dodány do 1 až 3 dnů, čekala jsem na ně 10dnů.

Prvnímu obchodu ukládám negativní hodnocení. Dokud v tomto obchodě nakupujete a nevracíte zboží, tak je asi vše vpohodě. I dle zkušeností jiných zákazníků, vyměna zboží probíhá bez potíží. Kámen úrazu nastává, když zboží vracíte či objednávku stornujete, v mém případě vrácení zboží. Mnou vrácené šaty byly v jejich nabídce na webu hned následující den, kdy k nim dorazily zpět, ale na vrácení peněz jsem čekala 19 dnů a to mi ani neposlali celou částku. Hodně lidí neví, že při vrácení zboží mají nárok i na vrácení částky za dopravu, kterou zaplatili na dopravení zboží od prodejce k zákazníkovi. Nárok je ovšem na nejlevnější možnost dopravy, kterou prodejce nabízí. V tomto obchodě byla tato částka 50Kč. Tuto částku mi obchod dluží. Ale jsem ráda, že mi vrátili alespoň za ty šaty. Vzhledem ke kvalitě šatů jsem měla vplánu si u nich nakoupit časem jiné, ale teď to rozhodně neudělám. Upřednostním jiný obchod.
| 23.7.2015 23:34
+ Krásné zboží
- Delší dodací lhůta

Doporučuji
| 22.7.2015 15:12
Zboží dorazilo v pořádku. Trochu jsem byla zklamaná vzhledem a kvalitou zboží. Šaty mi ani nesedly velikostně, proto jsem zboží vrátila. Dle obch.podmínek se prodejce zavazuje vrátit peníze do 14 dní od převzetí zboží, mé peníze dorazily až po emailové urgenci, 21 dní od vrácení/převzetí zboží.
| 21.7.2015 11:46
Zatím nemohu hodnotit
| 18.7.2015 09:16
- Fotografie šatů neodpovídala skutečnosti.
- Šaty nemají pásek, nesedí mi v pase, tzn. že horní část = živůtek je krátký a pas mám jinde, než bych ho měla mít. Sukně je moc široká. Pokud bych si šaty nechala, musela bych si je dát celé přešít.

| 10.7.2015 08:32
Vse ok, doporučuji
| 3.7.2015 08:10
+ Velmi ochotný personál, snaží se maximálně vyjít zákazníkovi vstříc, kvalitní a pěkné zboží

Obchod můžu jen doporučit. Objednala jsem si šaty a poprosila o co nejkratší dobu dodání. Šaty přišly ve velikosti co jsem si objednala,ale bohužel byly malé. Přišly, ale brzy, tak jsem je stihla vyměnit. Výměna proběhla bez problémů. Šaty jsou velmi pěkné a kvalitní.
| 28.6.2015 07:17
+ dobrá komunikace, příjemné jednání

| 21.6.2015 10:35
byl to první nákup v tomto obchodě vše proběhlo v naprostém pořádku nabídka mne zaujala,určitě se sem ráda vrátím
| 18.6.2015 10:53
Před deseti dny jsem si zde objednala sluneční brýle a zvolila jsem platbu předem. Zatím mi nic nepřišlo. Včera jsem tam psala, jak to s mojí objednávkou vypadá, ale bohužel bez odezvy. Především mi vadí, že mi nikdo neodpověděl, takže nevím jestli jsem nenaletěla podvodníkům.
| 15.6.2015 08:18
+ Vstřícnost, možnost dotazů, velmi zajímavá nabídka zboží.

Perfektní.
| 10.6.2015 13:56
Stornovala jsem objednávku a po třech měsících mi obchod není schopen poslat peníze zpět.
| 8.6.2015 11:53
+ žádné
- agresivní a arogantní jednání ze strany pí.Žahourové,i přesto,že objednávku velmi slušně stornujete dle obchodního zákoníku,v zákonné lhůtě.Už nikdy více.

Nedoporučuji-nemají odbyt a snaží se prodávat za každou cenu.Nabízené zboží lze sehnat mnohem levněji.Nepříjemná komunikace,v případě storna bezdůvodné napadání.Nikomu nedoporučuji.Komunikaci ráda komukoliv přepošlu.
| 31.5.2015 15:12
+ Kladně hodnotím nabídku nevšedních a originálních kusů oblečení. Také rychlost dodání.
- Slabší byla flexibilita dodavatele - kvůli tomu, že mi nemohl zboží doručit do zaměstnání a předal jej jinému kolegovi, přišlo o den později. Což ale není problém z Vaší strany...
- A potom - ráda bych k šatům i originální spodničku, bohužel je v nabídce jen ve velké velikosti.

Jsem velmi spokojena, určitě to nebyla má poslední zkušenost s Vaším obchodem.
| 24.5.2015 22:49
+ Mají opravdu úžasné věci.
- Dodací lhůta. ale dá se to vydržet.

| 24.5.2015 22:06
+ Výběr hezkých a originálních kousků.
- Dlouhé dodací lhůty.

Objednala jsem si spodničku Lindy Bob. Chtěla jsem ji k šatům na svatbu. Komunikace začala 1.4., ve velikostní tabule byla v nabídce 28.4, doručeno 20.5.
| 24.5.2015 17:29
+ prehladnost,rýchlost dodania
- nema slabiny

doporucujem, ochota
| 20.5.2015 23:02
Nakoupila jsem zde,protože zde byla nejlepší cena deětníku,který jsem chtěla. Moje zkušenost je dá se říci pozitivní,zboží mi dorazilo do tří dnů,ale udělali ve skladu chybu.Přišel mi jiný deštník,než jaký jsem si objednala.Nicméně,volala jsem na telefoní číslo,je pravda,že jsem volala po 19-té hodině,nikdo mi to nevzal.Napsala jsem e.mail a na ten mi bylo odpovězeno,že telefony po pracovní době nebere a že byla v kině.Bylo to napsáno takovým stylem,jako,že já jsem debil.Vzhledem k tomu,že máme s manželem také eshop,tak telefony beru i daleko později,než jsem volala já a takové informace,že jsem byla v kině opravdu zákazníkům nezděluji,to je nezajímá,oni potřebují vyřešit svůj daný problém.Dále tam bylo napsáno,že at zboží vrátím,jakýmkoli způsobem a doprava mi bude uhrazena na účet,co se i stalo a také mi obratem přišlo i zboží,které jsem si skutečně objednala. Tento obchod bych doporučila,ale také bych doporučila majitelce nebo majiteli,aby se zamysleli nad tím,co zákazníkům v emailech píší,ne vždy to může být pochopeno správně.
| 13.5.2015 10:35
+ - příjemná komunikace
+ - přátelský přístup

- 100% spolehlivý - zboží které mi přišlo předčilo jak kvalitou tak vzhledem mé očekávání - šaty vypadají ve skutečnosti opravdu jako na fotografii ( možná i lépe :) - s paní jsem se domlouvala i po telefonu a komunikace byla velmi vstřícná - zboží mi bylo doručeno dokonce o malinko dříve než mi paní slibovala - obchod tedy mohu 100% doporučit po všech stránkách SUPER!!!
| 6.5.2015 09:53
Komunikace i zboží na výbornou, je vidět, že se obchod snaží vyhovět zákazníkům.
| 5.5.2015 09:06
+ On-line komunikace
+ okamité řešení konkrétní věci
+ vstřícnost operátorů
+ mají luxusní věci, nádhera
- jsou závislí na dodavateli, takže občas chybí nějaké velikosti

mají věci které se mi líbí originalita vyli mi okamžitě vstříc ,když jsem chtěla uprvit objednávku upravili i mojidalší objednávku umí poradit za mě ANO:D
| 26.4.2015 10:00
+ přehlednost,
+ typ zboží

objednala jsem si šaty, co nikde jinde nebylo možno sehnat bohužel jsem objednala menší číslo, po tel.kontaktování byla objednávka ihned změněna na správnou velikost doporučuji, ochota dodavatele,příjemné vystupování,rychlost dodání
| 24.4.2015 20:04
+ zajímavé zboží, přehlednost
- delší dodací lhůta zboží

obchod určitě doporučuji a někdy opět ráda nakouknu :-)
| 16.4.2015 07:15
+ objednávat mohu v klidu doma.
+ větší výběr než na jiných stránkách.

| 14.4.2015 08:45
+ - cena
+ - jednání
+ - obchodní podmínky
+ - pestrost zboží

Určitě doporučuji!!
| 13.4.2015 10:54
+ hlavnou vyhodou je, že zboží jsou hezčí než to co vidím v obchodě
- nejsou komentaře pod zbožemi, není hned pochopitelné jak příjdou zboží - jsem myslela, že bude to na poště na dobirku a měla volat na zakaznické číslo pro vysvětlení

těžko v tuto chvíle řict to komplet, protože nedorazili ještě zboží
| 28.3.2015 11:16
Pěkné zboží nicméně s nejistou dobou dodání...
| 21.3.2015 19:55
- málo informací k dodací lhůtě

| 3.3.2015 14:22
+ Perfektni moderni prehledny obchod s atraktivnim zbozim. Jsem nadseny, urcite se vratim

Moc se mi libi nabidka kvalitniho a originalniho zbozi, moc prijemne a privetive nakupni prostredi a obdrzel jsem jako bonus slevu na dalsi nakup
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.